Sijoittajamessut 2020

Tiedote 27.1. klo 8.00

Uusi sijoittamisen tapahtuma Messukeskukseen marraskuussa 2020

Kauppalehti, Arvopaperi ja Messukeskus järjestävät yhteistyössä Sijoittajamessut 12.11.2020.

Messukeskuksessa järjestettävä Sijoittajamessut tarjoaa ohjelmaa kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Loppuvuosi on järjestämisajankohtana otollinen myös IR-viestinnän näkökulmasta,

kun suurin osa yrityksistä on raportoinut tuloksistaan jo kolmelta vuosineljännekseltä. Tapahtuma on avoinna poikkeuksellisesti iltakahdeksaan saakka, jotta mahdollisimman moni aiheesta kiinnostunut pääsee mukaan.  

”Sijoittajamessut on syksyn 2020 merkittävin osakesäästämisen ja yksityissijoittamisen tapahtuma Helsingissä. Mukana ovat Suomen johtavat pörssimediat Kauppalehti ja Arvopaperi sekä kymmeniä sijoitusalan toimijoita, palveluntarjoajia ja Helsingin pörssin yhtiöitä. Sijoittaja saa yhdellä kerralla kattavan katsauksen markkinoihin”, toteaa Kauppalehden ja Arvopaperin vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

”Sijoittajamessut on medioillemme syksyn päätapahtuma Helsingissä. Kauppalehti ja Arvopaperi haluavat olla vahvasti mukana edistämässä suomalaista osakesäästämistä ja kansankapitalismia”, Ahosniemi sanoo.

”Vahva sisältö ja oikeiden kohderyhmien törmäyttäminen ovat jokaisen onnistuneen tapahtuman ydin. Alma Talentin ja Messukeskuksen yhteistyö luo Suomeen uuden vahvan kohtaamispaikan sijoittajille, sanoo Messukeskuksen myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen.

Yhteinen sijoittajatapahtuma on osa Alma Talentin ja Messukeskus Helsingin yhteistyötä päättäjille ja ammattilaisille suunnattujen toimialatapahtumien järjestämisessä. Yhteistyössä hyödynnetään kahden johtavan toimijan vahvuuksia suurten tapahtumien ja messujen järjestämisessä sekä sisältö- ja markkinointiosaamista vaikuttavimmissa kohderyhmissä.

Sijoittajamessujen synty merkitsee samalla sitä, että alan aiempia tapahtumia – Messukeskuksen Sijoitus Invest 2020 -messuja ja Alma Talentin Sijoittaja 2020 -tapahtumaa – ei kuluvana vuonna järjestetä. 

Sijoittajamessut Messukeskuksessa Helsingissä 12.11.2020. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kauppalehti, Arvopaperi ja Messukeskus. www.sijoittajamessut.fi, (aukeavat helmikuussa 2020) #sijoittajamessut20

Lisätietoja:

Alma Talent, tuotekehityspäällikkö Salla Mäkelä, p. 040 586 4585, salla.makela(at)almamedia.fi

Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen, p. 040 503 2026, anna.suominen(at)messukeskus.com

Kumppaniksi 2020 -tapahtumaan

Kumppani, tee vuoden paras päätös ja tule osaksi ainutlaatuista ohjelmaa!

Sijoittajamessut 2020 -tapahtumassa kohtaat sijoittajat, alan keskeiset asiantuntijat sekä median. Vaikuta yleisöön puheenvuorolla, kohtaa ihmisiä ständillä ja kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnin yhteydessä. Paikan päällä on myös ainutlaatuinen Kauppalehden ja Arvopaperin Uutisstudio, jonne pörssitoimitus kutsuu puhujia haastatteluun.

Tapahtumassa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä, missä sijoittajat haluavat sinut nähdä. Sijoittajamessut 2020 on erinomainen mahdollisuus vahvistaa brändiä ja profiloitua kohderyhmän keskuudessa.

Tule osaksi ainutlaatuista ohjelmaa!

Tunnelmia Sijoittaja 2019

Yhteyshenkilöt

Salla Mäkelä

Tuotekehityspäällikkö

salla.makela@almamedia.fi

+358 40 586 4585

Irina Liimatainen

markkinointipäällikkö

irina.liimatainen@almamedia.fi

+358 40 589 0115

Anna Suominen

Myyntiryhmäpäällikkö, Suomen Messut

anna.suominen@messukeskus.com

+358 40 503 2026

Ajankohtaista

Tapahtumapaikka

Helsingin Messukeskus

Messuaukio 1

00520 Helsinki