Viimeinen hetki muuttua  – Uskallatko pois siiloista?

Digitalisaation vaikutus alkaa pian konkretisoitumaan, kun ihmisiltä vapautuu aikaa rutiinitehtävistä ja yrityksissä tarvitaan uudenlaista osaamista. Oletko valmis muutokseen? Seuraavan kolmen vuoden aikana digitalisaatio muuttaa työn tekemistä yhtä paljon kuin edellisenä 15 vuotena.

Kuinka saat digiin liittyvät päätöksen tuottamaan arvoa? Miten rikot organisaatiorajat ja saat yhteistyön tuottavaksi? Tiedätkö miten termit automaatio, robotiikka ja tekoäly eroavat toisistaan? Näihin ja muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin vastaavat aamupäivän aikana digitalisaation edelläkävijät: Aalto-yliopiston rahoituksen professori Matti Suominen, Finnairin CDO Katri Harra-Salonen, Efiman talousjohtaja Sanna Kaarlejärvi sekä Senaatti-kiinteistön tietohallintojohtaja Jussi Hirvelä ja talousjohtaja Mikko Ahola.

Osallistu keskusteluun ja ilmoittaudu mukaan!

Puhujat

Matti Suominen

Rahoituksen Professori

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Matti Suominen on rahoituksen professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa Helsingissä. Hän työskenteli vuosina 1997-2007 täysiaikaisesti INSEADin kauppakorkeakoulussa. Matti on valmistunut tohtoriksi Pennsylvanian...

Lue lisää

Mikko Ahola

CFO

Senaatti-kiinteistöt

Monipuolinen kokemus talousasioista sekä palvelusektorilta että kiinteistöalalta. Aikaisempia tehtäviä mm. talousjohtaja SOK Hotelliliiketoiminta, talousjohtaja SOK Kiinteistötoiminnot, tilintarkastaja KPMG.

Lue lisää

Katri Harra-Salonen

CDO

Finnair

1969, DI, eMBA, Finnairin Chief Digital Officer (CDO) 21.3.2016 alkaen.

Harra-Salonen on tehnyt pitkän uran digitaaliseen transformaatioon liittyvissä tehtävissä. Vuodesta 2012...

Lue lisää

Jussi Hirvelä

CIO

Senaatti-kiinteistöt

Jussi Hirvelä (VTM) on toiminut Senaatti-kiinteistöjen tietohallintojohtajana vuodesta 2013. Ennen tätä Jussi vastasi Asianajotoimisto Hannes Snellmanin ICT:stä, toimi kehityspäällikkönä Eniro...

Lue lisää

Sanna Kaarlejärvi

Partner CFO

Efima

Sanna Kaarlejärvi on maamme johtavia talousprosessien kehitysasiantuntijoita. Hän on vuosien mittaan ollut virtaviivaistamassa lukuisten suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoa. Sanna on...

Lue lisää

Tero Salminen

Toimitusjohtaja

Efima

Tero on yksi Efiman neljästä perustajasta ja pitkän linjan taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien kehittäjä. Taloushallinnon saralla hän haluaa edistää tarkoituksenmukaisuutta, parhaiden...

Lue lisää

Emilia Kullas

Päätoimittaja

Talouselämä

Lue lisää

Ohjelma

8.30

Ilmoittautuminen ja aamupala

9.00

Puheenjohtajan avaussanat

Emilia Kullas, päätoimittaja, Talouselämä

9.10

Efiman tervehdys

Tero Salminen, toimitusjohtaja, Efima 

9.15

KEYNOTE: CFO – Miten johdat digiin liittyvät investoinnit tuottamaan arvoa?

Matti Suominen, rahoituksen professori, Aalto-yliopisto

9.40

Kärsitkö AI -hypetermiasta? Mitä konkreettista hypen taakse kätkeytyy?

Sanna Kaarlejärvi, CFO, Partner, Efima 

10.05

Miten digitalisaatio rakentaa muutosta

Katri Harra-Salonen, CDO, Finnair 

10.30

Kahvitauko

10.50

CFO – CIO: Työpari vai taistelupari?

Jussi Hirvelä, CIO, Senaatti-kiinteistöt

Mikko Ahola, CFO, Senaatti-kiinteistöt

11.15

Idearaati: Pois siiloista – Miten digi mahdollistaa vuorovaikutuksen ja yhteistyön?

Keskustelun vetäjä: Emilia Kullas, päätoimittaja, Talouselämä

 

Keskustelijat: 

Mikko Ahola, CFO, Senaatti-kiinteistöt
Katri Harra-Salonen, CDO, Finnair 
Jussi Hirvelä, CIO, Senaatti-kiinteistöt
Tero Salminen, toimitusjohtaja, Efima
Matti Suominen, rahoituksen professori, Aalto yliopisto

11.55

Puheenjohtajan päätössanat

Emilia Kullas, päätoimittaja, Talouselämä

12.00

Lounas

13.00

Tapahtuma päättyy

Kutsuvieraat

Tapahtuma on veloitukseton ja suunnattu yrityksen talous- ja tietohallintojohdolle, controllereille ja taloushankkeiden parissa työskenteleville päättäjille. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhteistyössä

Efima on digitaalisten liiketoiminta- ja talousprosessien kehittäjä ja toteuttaja. Valikoimaamme kuuluvat toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ohjelmistot ja prosessien kehittäminen, taloushallinnon ulkoistuspalvelu sekä ohjelmistorobotiikka. Olemme Suomen nopeimmin kasvavia palveluyrityksiä ja asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret organisaatiot. Meillä on palo palvella hyvin, ja se perustuu vankkaan taloushallinnon ja tietojärjestelmien osaamiseemme.

Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan taloushallintonsa tuottamiin lukuihin ja tietoon. Se edellyttää toimivia, oikein suunniteltuja liiketoimintaprosesseja ja toimintamalleja sekä järjestelmiä, jotka tuottavat tiedon tehokkaasti. Nopea, oikein tehty ja kontrolloitu taloushallinto mahdollistaa kasvun ja tulevaisuuteen katsovan johtamisen.

Asiakkaat ostavat meiltä osaamista, kumppanuutta ja toimivia liiketoimintaprosesseja ja taloushallintoa. Me haluamme kehittyä joka päivä paremmiksi asiakaspalvelijoiksi.

www.efima.com

Yhteyshenkilöt

Sini Mäkinen

tapahtumapäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

+358 50 574 5570

Katri Rytkönen

Markkinointisuunnittelija

katri.rytkonen@almamedia.fi

+358 40 342 4572

#talousaamu Seuraa ja osallistu keskusteluun

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo

Mannerheimintie 13a 

00100 Helsinki

Julkiset kulkuvälineet

Musiikkitalolle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Helsingin päärautatieasemalta ja lähimmältä metroasemalta on noin 300 metrin kävelymatka. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta: http://www.reittiopas.fi

Saapuminen omalla autolla

Musiikkitalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien varrella, Eduskuntataloa vastapäätä. Lähimmät maksulliset parkkihallit ovat Q-Park Finlandia ja EuroPark P-Eliel.

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista tai hinnoista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta
  • Hotel Katajanokka: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta nettisivujen kautta etukoodilla JAZ (koodi syötetään Special Rates -valikon Corporate-kenttään) tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon