Kuka on Vuoden CIO 2020?

 

Tivin valintaraati palkitsee Vuoden CIO:n jo 16. kerran. Tule paikalle kuulemaan kuka hän on! Tapahtuma kokoaa vuosittain Suomen suurimpien yritysten tietohallintojohdon yhteen keskustelemaan, ideoimaan ja hakemaan ratkaisuja liiketoiminnan kulmakiviin. Tulevassa tapahtumassa kuulet Vuoden CIO 2019 -tunnustuksen saanutta Valmetin tietohallintojohtaja Janne Puustista, jolla on monipuolinen ja syvällinen liiketoiminta- ja it-osaaminen. Oppejaan ja kokemuksiaan kertoo myös Vuoden digijohtaja 2019 Janne Viskari, jolla on ollut merkittävä rooli valtavassa muutostyössä Väestörekisterikeskuksessa.
  

Tapahtuma on lunastanut paikkansa Suomen suurimpien yritysten tietohallintojohdon vuosittaisena kohtaamispaikkana, jossa tapaat uudet ja vanhat tutut ajankohtaisten teemojen parissa. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi vuoden merkittävimmässä tapahtumassa!

 

CIO 2020 | 23.4.2020 klo 8.30 – 17.00 | Clarion Hotel Helsinki

Puhujat

Janne Puustinen

Vice President, Information Technology

Valmet Corporation

Vuoden CIO:ksi 2019 sekä Suomessa että Pohjoismaissa valittu Valmetin Janne Puustinen on todellinen digitransformaation moniottelija. Hän on pitkän linjan IT-...

Lue lisää

Ursula Soritsch-Renier

Group CIO and Digital Leader

Nokia

Since June 2018, Ursula Soritsch-Renier has held the position of Group CIO and Digital Leader for Nokia, a global telecommunication...

Lue lisää

Janne Viskari

ylijohtaja

Väestörekisterikeskus

Janne Viskari on Väestörekisterikeskuksen ylijohtaja. Hänen johdollaan Väestörekisterikeskus edistää yhteiskunnan digitalisointia ja sähköistä asiointia. Tällä hetkellä hän johtaa Väestörekisterikeskuksen sekä...

Lue lisää

Kohdeyhmä

Tapahtuma on suunnattu tietohallinto- ja digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavalle johdolle.

Kuulutko kohderyhmään?

Ilmoittaudu henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua! Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Strateginen kumppani

Kumppanit

Osallistu keskusteluun somessa #tivicio

Tunnelmia tapahtumasta

Kommentteja 2019 osallistujilta:

”Monipuolinen ja hyödyllinen sisältö, puhujat mitä mainioimmat.”

”Kaikki yksittäiset esiintyjät olivat hyviä. Esitykset olivat hyvin valmisteltuja ja rytmitettyjä sekä hyvin kohderyhmälle osuvia.”

”Monipuolinen kattaus selkeän teeman ympärillä. Hyviä käytännön kokemuksesta syntyneitä oppeja kaikilla.”

VUODEN 2020 PALKITUT

Vuoden CIO 2019 on Valmetin Janne Puustinen

Nykyinen Valmet syntyi, kun Metso jakautui kahdeksi pörssiyhtiöksi vuonna 2013. Valintaraati antoi Janne Puustiselle tunnustusta Valmetin it:n rakentamisesta alusta alkaen. Sitä mukaa kuin it:n strateginen rooli on lisääntynyt Valmetissa, Janne Puustisen painoarvo yhtiön strategiatyössä, johtamisessa ja innovaatioissa on noussut. Hän on työskennellyt systemaattisesti ja saavuttanut tulokset, jotka ovat lunastaneet niin hänen oman organisaationsa kuin Valmetin liiketoiminnan ammattilaisten arvostuksen ja luottamuksen. Lue lisää täältä

Vuoden digijohtaja 2019 on Väestörekisterikeskuksen Janne Viskari

Janne Viskari on kolmas tunnustuksen saanut johtaja. Vuoden digijohtaja on valittu vuodesta 2017 saakka. Väestörekisterikeskus on käynyt viime vuosina merkittävän muutoksen ja kasvattanut vastuualuettaan. Vaikka menestyksekäs digitalisaation mahdollisuudet yhdistävä strategian hahmottaminen, toimenpiteiden suunnittelu, toteuttaminen ja levittäminen vaativat koko organisaation panosta, Viskarilla on ollut merkittävä rooli muutoksen keskellä.

 

 

Sofigaten palkitsema vuoden IT Business -johtaja on UPM:n Jyrki Ovaska

Sofigate ojentaa vuosittain erityispalkinnon edistykselliselle liiketoimintajohtajalle, joka hyödyntää esimerkillisesti IT:tä liiketoiminnan kilpailukeinona. Vuoden Business IT –johtaja palkinnon 2019 sai UPM:n teknologiajohtaja Jyrki Ovaska.

Yhteyshenkilöt

Titi Kesälahti

Avainasiakaspäällikkö

titi.kesalahti@almamedia.fi

+358 50 301 5904

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

+358 50 574 5570

Milla Varelius

tapahtumakoordinaattori

milla.varelius@almamedia.fi

+358 40 084 0644

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel

Tyynenmerenkatu 2

00180 Helsinki

Hotelli sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa. Sisäänkäynti tapahtuu hotellin pääovista, jonka jälkeen opasteet ohjaavat edelleen tapahtuma-alueelle. Clarion Hotel Helsinki puh. 010 850 3820

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 9 ja 6T kulkevat hotellin edestä (Huutokonttorin pysäkki). Katso lisää julkisesta liikenteestä reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Clarion Hotellin läheisyydessä sijaitsee maksullinen Rokkiparkki pysäköintihalli. Parkkikoodi tulee noutaa hotellin vastaanotosta. Parkki on maksullinen.

Lisätietoja  Rokkiparkista
See  parking instructions

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta