Tervetuloa

CIO-tapahtuma kokoaa vuosittain Suomen suurimpien yritysten tietohallintojohtajat yhteen keskustelemaan, ideoimaan ja hakemaan ratkaisuja liiketoiminnan kulmakiviin. Viime tapahtumassa keskityttiin robotiikkaan, CIOn muuttuvaan rooliin ja tietohallinnon kehittymiseen. Tapahtumassa Tivin valintaraati palkitsi Vuoden CIO:n jo 14. kerran. Katso lisää Vuoden CIO -osiosta, ketkä palkittiin tänä vuonna.

Merkitse jo kalenteriisi vuoden CIO 2019 -tapahtuma, joka järjestetään 9.5.2019.

Puhujat

Tommi Tuovila

CIO

Neste

Valintaraadin mukaan Tuovila on visionäärinen toteuttaja, joka pystyy johtamaan sekä projekteja että ihmisiä. Hänen roolinsa energiayhtiössä on kasvanut tietohallinnosta liiketoiminnan...

Lue lisää

Tunnelmia

Kommentteja osallistujilta:

”Monipuolinen, ajankohtainen ja kiinnostava ohjelma. Puhujat tuntivat asiansa.”

”Ohjelma oli hyvä, mutta puhujat olivat erittäin hyviä :)”

”Hyvä henki ja mukava tapa kohdata – kiitos kaikille.”

Kohdeyhmä

Tapahtuma on suunnattu tietohallinto- ja digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavalle johdolle.

Kuulutko kohderyhmään?

Ilmoittaudu henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua!

Strateginen kumppani

Vuoden 2018 palkitut

Vuoden CIO 2018 on Nesteen Tommi Tuovila

Nesteen tietohallintojohtaja Tommi Tuovila on Vuoden CIO 2018. Valintaraadin mukaan Tuovila on visionäärinen toteuttaja, joka pystyy johtamaan sekä projekteja että ihmisiä. Hänen roolinsa energiayhtiössä on kasvanut tietohallinnosta liiketoiminnan puolelle. Lue lisää täällä.

 

Vuoden digijohtaja 2018 on OP:n Harri Nummela

OP Ryhmän Harri Nummela on Vuoden digijohtaja 2018. Valintaraati kuvaa perusteluissaan Nummelaa visionääriksi, joka osaa yhdistää digitaalisuuden liiketoimintaan asiakkaiden, kumppanien ja henkilöstön hyväksi. Lue lisää täällä.

 

Sofigaten palkitsema vuoden IT Business -johtaja on Postin Kaisa Ilola

Sofigate jakoi Business IT -palkinnon nyt viidennen kerran ja painotti valinnassaan kykyä kehittää liiketoimintaa teknologian avulla yhdessä IT:n kanssa. Sofigaten toimitusjohtaja Sami Karkkilan mukaan Kaisa Ilola on erinomainen esimerkki liiketoimintajohtajasta, joka osaa hyödyntää teknologiakyvykkyyksiä laajasti ja ymmärtää mahdollisuudet liiketoiminnalle.

Tivi valitsi jo 14. kerran vuoden tietohallintojohtajan ja toista kertaa vuoden digijohtajan. Valintakriteerit ja lisätietoja löydät täältä.

 

 

 

 

 

Yhteyshenkilöt

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

050 574 5570

Sonja Sundberg

Avainasiakaspäällikkö

sonja.sundberg@almamedia.fi

040 8315186

Milla Varelius

milla.varelius@almamedia.fi

milla.varelius@almamedia.fi

0106652055

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel

Tyynenmerenkatu 2

00180 Helsinki

Hotelli sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa. Sisäänkäynti tapahtuu hotellin pääovista, jonka jälkeen opasteet ohjaavat edelleen tapahtuma-alueelle. Clarion Hotel Helsinki puh. 010 850 3820

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 9 ja 6T kulkevat hotellin edestä (Huutokonttorin pysäkki). Katso lisää julkisesta liikenteestä reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Clarion Hotellin läheisyydessä sijaitsee maksullinen Rokkiparkki pysäköintihalli. Parkkikoodi tulee noutaa hotellin vastaanotosta. Parkki on maksullinen.

Lisätietoja  Rokkiparkista
See  parking instructions

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.