Mistä on kestävät kaupungit tehty?

Seitsemättä kertaa järjestettävä Kestävät kaupunkiympäristöt -tapahtuma tarjoaa upeita puheenvuoroja, ainutkertaisia kohtaamisia ja inspiraatiota. Tänä vuonna puhumme kaupunkien roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa ja kestävän kehityksen edistämisessä. Tapahtuman aiheina ovat mm. kiertotalous, kaupungistuminen, co-living ja työn muutos.  Puhumassa ovat mm. professori Jeff Kenworthy, professori Seppo Junnila, vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen sekä  professori ja aivotutkija Minna Huotilainen. Paneelikeskustelun aineena on kivijalkatoiminnot ja panelisteina toimitusjohtaja Mari Kiviniemi, yrittäjä Arhi Kivilahti, kaupunkikehittäjä ja tutkija Janne Viitamies sekä liiketoimintajohtaja Mari Laaksonen. Tutustu puhujiin tarkemmin puhujaesittelyssä. Tapahtuman juontajana toimii johtaja Pekka Helin, Asiakkuudet ja asumisen palvelut, YIT.

Puhujat

Jeff Kenworthy

Professor

Frankfurt University of Applied Sciences

Jeff Kenworthy is a Professor in Sustainable Cities at Frankfurt University of Applied Sciences. He has spent 40 years in...

Lue lisää

Mari Kiviniemi

toimitusjohtaja

Kaupan Liitto

Lue lisää

Oras Tynkkynen

vanhempi neuvonantaja

Oras on toiminut kestävyyden, ilmaston ja energian parissa runsaat 20 vuotta. Hänellä on monipuolinen kokemus, vankka osaaminen ja kattavat verkostot.

Hänet...

Lue lisää

Seona Candy

researcher

University of Helsinki

Seona Candy is a researcher at the Institute of Urban and Regional Studies (Urbaria) at the University of Helsinki in Finland. She...

Lue lisää

Minna Huotilainen

Aivotutkija

Minna Huotilainen on vuosien ajan tehnyt arvokasta työtä aivoterveyden hyväksi. Hän on työskennellyt useissa koti- ja ulkomaisissa yliopistoissa.  Hän on...

Lue lisää

Seppo Junnila

prof.

Aalto-yliopisto

Lue lisää

Mari Laaksonen

liiketoimintajohtaja

Citycon Finland Oy

Mari on toiminut Citycon Finlandin palveluksessa 11 vuotta. Sitä ennen hän toimi S-Ryhmässä myyntipäällikkönä. Marilla on laaja kokemus kauppakeskusten kehittämisestä...

Lue lisää

Matti Viialainen

maakuntajohtaja

s. 1953

Valtiotieteen maisteri (VTM), pääaine poliittinen historia, Helsingin yliopisto

Honour professor, St. Petersburg State Institute of Technology (Technical University)

1.12.2013 maakuntajohtaja, Etelä-Karjalan...

Lue lisää

Kutsuvierasseminaarin kohderyhmään kuuluvat esimerkiksi kaupunkisuunnittelijat, liikennesuunnittelupäälliköt, kaavoittajat, tekniset johtajat ja liikepaikkavuokralaiset sekä kauppapaikkapäälliköt. Seminaarin järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

YIT

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli noin 3,8 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lue lisää

Osallistujien palautetta vuoden 2018 tapahtumasta:

Jälleen kerran laadukas tapahtuma.

Erinomaisesti järjestetty ja moderoitu tapahtuma. Ajankohtaiset ja mielenkiintoiset luennoitsijat.

Hyvät puhujat, kiinnostavat ja osin jopa hyvällä tavalla haastavat esitykset. Olin erittäin tyytyväinen päivän antiin.

Hieno seminaari, hienot puitteet ja järjestelyt, kokonaisuus puhujineen erinomainen.

Ohjelma oli monipuolinen, esiintyjät asiantuntevia ja siksi ohjelma olio mielenkiintoinen.

Erittäin hyvä ohjelmarunko ja puhujat, aihepiiri käsitteli laajasti kaupunkikehitystä kaupunkilaisten näkökulmasta.

Yhteyshenkilöt

Katri Rytkönen

Tapahtumakoordinaattori

katri.rytkonen@almamedia.fi

+358 40 342 4572

Osallistu keskusteluun somessa #kestäväkaupunki

Ajankohtaista

Paikka

Scandic Park

Mannerheimintie 46

00260 Helsinki

Tapahtuma järjestetään Scandic Park hotellilla Helsingissä, jonne on helppo saapua kaikkialta Suomesta. Sisäänkäynti tapahtuu hotellin pääoven kautta, josta opasteet ohjaavat edelleen toiseen kerrokseen koulutustiloihin. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä mahdollisuuksien mukaan!

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 4, 7 ja 10 sekä kaikki Mannerheimintietä kulkevat linja-autot pysähtyvät Hotellin edessä (Hesperian puiston pysäkki). Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Scandic Park sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä osoitteessa Mannerheimintie 46, Oopperataloa vastapäätä. Katso lisätietoja pysäköinnistä.

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

Scandic Park Helsinki puh. (09) 47 371

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta