Talousjohtaja, miten menestyt epävakaassa taloustilanteessa?

 

Talouselämä Talousjohtaja | 18.11.2021 Scandic Grand Central | klo 8.30 – 15.00


Talouselämän Talousjohtaja 2021 -tapahtumassa keskustellaan miten talousjohtaja voi valmistautua ja menestyä epävakaassa taloustilanteessa, kun korona ja maailmanpolitiikan myllerrys heilauttelee taloutta. Miten koronavirus tai erilaiset äkilliset uutiset vaikuttavat talousjohtajan työhön? Miten varautua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön? Miten hallitaan riskejä?

 

Tapahtumassa kuullaan, kuinka kollegat ovat ratkaisseet oman toimialansa ja yrityksensä haasteita. Miten talousjohtaja ottaa haltuun uudet tekoälyratkaisut ja uudenajan teknologiset työvälineet? Mitkä ovat keinot voittaa ja työskennellä tehokkaasti 2020-luvulla? Talouselämän Talousjohtaja 2021 -tapahtuma kokoaa yhteen yritysten talouspäättäjät ajankohtaiseen päivään keskustelemaan, verkostoitumaan ja kuulemaan yritysesimerkkejä. Varaa sinäkin paikkasi vuoden ajankohtaisimmasta tapahtumasta.

 

Osallistu keskusteluun somessa #tetalousjohtaja

Varaa paikkasi

Tapahtuma on suunnattu yritysten talouspäättäjille

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Kuulutko kohderyhmään?

Ilmoittaudu mukaan henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua, niin varmistat paikkasi alan kiinnostavimmassa tapahtumassa!

Tunnelmia tapahtumasta

Kuvaaja: Taavi Tihkan

Kumppaniksi

Päättäjätapahtumissa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä, missä asiakkaasi haluavat sinut nähdä.
Talousjohtaja 2021 -tapahtuma on suunnattu yritysten talousjohdolle ja taloushankkeiden parissa työskenteleville päättäjille.

Näy kohderyhmäsi keskuudessa

Alma Talent verkosto tavoittaa jopa 1,1 miljoonaa päättäjää. Kattavat verkkopalvelumme tarjoavat laajan näkyvyyden ja kohdennusmahdollisuudet Suomen johtavien verkkosivujen keskuudessa.

Näy laajasti tapahtuman markkinoinnissa valtakunnallisissa medioissa
Kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtuman nettisivuilla ja markkinoinnissa
Profiloidu tapahtuman kohdennetuissa uutiskirjeissä ja asiantuntijablogeissa

Ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva kokonaisuus!

 

Yhteyshenkilöt

Titi Kesälahti

avainasiakaspäällikkö

titi.kesalahti@almamedia.fi

+358 50 301 5904

Tiina Salminen

Event Manager

tiina.salminen@almamedia.fi

+358 40 342 4579