Huippukunnossa seuraavaan kasvukauteen

Talouselämän järjestämä Talousjohtaja -tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen alan kollegat ja edelläkävijät innovatiiviseen tapahtumapäivään. Tänä vuonna tapahtumassa keskustellaan taloustilanteesta ja haastetaan talousjohtoa investoimaan rohkeasti myös taantuvan talouden aikana. Kuinka trimmata yritys iskukuntoon seuraavaan kasvukauteen? 

Tapahtumassa julkistetaan Vuoden Talousjohtaja – Tule paikalle ja kuule kuka hän on! Viime vuoden Vuoden talousjohtaja -tunnustus myönnettiin Keskon Jukka Erlundille. Lue haastattelu Vuoden Talousjohtajasta 2018

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi vuoden kiinnostavimmassa tapahtumassa!

 

Klo 8.30-16.00 | 23.10.2019 | Musiikkitalo

Puhujat

Lauri Ratia

Stockmannin hallituksen puheenjohtaja

Teollisuusneuvos Lauri Ratia on myös kaivosyhtiö Terrafamen hallituksen puheenjohtaja, Elematic Oy:n hallituksen jäsen, Sibelius-Seura ry:n puheenjohtaja sekä Armada Mezzanine Capital...

Lue lisää

Janne Snellman

talousjohtaja

Supercell

Supercellin talousjohtaja Janne Snellman on ollut mukana rakentamassa peliyhtiön kasvua nollasta miljardiluokkaan. Ensin tulivat kansainväliset pääomasijoittajat, sitten Suomen taloushistorian suurimpiin...

Lue lisää

Varaa paikkasi

Tapahtuma on suunnattu Suomen suurimpien yritysten talousjohdolle.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Advisory Partner

Strateginen kumppani

Kumppanit

Kumppaniksi

Ammattilaistapahtumissa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä, missä asiakkaasi haluavat sinut nähdä. Talousjohtaja 2018 -tapahtuma on suunnattu yritysten talousjohdolle ja taloushankkeiden parissa työskenteleville päättäjille.

Näy kohderyhmäsi keskuudessa

Alma Talent verkosto tavoittaa jopa 1,1 miljoonaa päättäjää. Kattavat verkkopalvelumme tarjoavat laajan näkyvyyden ja kohdennusmahdollisuudet Suomen johtavien verkkosivujen keskuudessa.

Näy laajasti tapahtuman markkinoinnissa valtakunnallisissa medioissa
Kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtuman nettisivuilla ja markkinoinnissa
Profiloidu tapahtuman kohdennetuissa uutiskirjeissä ja asiantuntijablogeissa

Tunnelmia 2018

Yhteyshenkilöt

Hanna Heikkinen

avainasiakaspäällikkö

hanna.heikkinen@almamedia.fi

+358 40 342 4571

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

+358 50 574 5570

Katri Rytkönen

Tapahtumakoordinaattori

katri.rytkonen@almamedia.fi

+358 40 342 4572

Osallistu keskusteluun somessa #talousjohtaja19

Ajankohtaista

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo

Mannerheimintie 13a 

00100 Helsinki

Julkiset kulkuvälineet

Musiikkitalolle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Helsingin päärautatieasemalta ja lähimmältä metroasemalta on noin 300 metrin kävelymatka. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta: http://www.reittiopas.fi

Saapuminen omalla autolla

Musiikkitalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien varrella, Eduskuntataloa vastapäätä. Lähimmät maksulliset parkkihallit ovat Q-Park Finlandia ja EuroPark P-Eliel.

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista tai hinnoista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta