Talousjohtaja, miten menestyt epävakaassa taloustilanteessa?


Talouselämä Talousjohtaja 2020 -tapahtumassa keskustellaan miten talousjohtaja voi valmistautua ja menestyä epävakaassa taloustilanteessa, kun korona ja maailmanpolitiikan myllerrys heilauttelee taloutta. Miten koronavirus, Trumpin twiitit tai erilaiset äkilliset uutiset vaikuttavat talousjohtajan työhön? Miten varautua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön? Miten hallitaan riskejä?

 

Tapahtumassa kuullaan, kuinka kollegat ovat ratkaisseet oman toimialansa ja yrityksensä haasteita. Miten talousjohtaja ottaa haltuun uudet tekoälyratkaisut ja uudenajan teknologiset työvälineet? Mitkä ovat keinot voittaa ja työskennellä tehokkaasti 2020-luvulla? Talouselämän Talousjohtaja 2020 -tapahtuma kokoaa Suomen suurimpien yhtiöiden talousjohtoa ajankohtaiseen päivään keskustelemaan, verkostoitumaan ja kuulemaan yritysesimerkkejä. Varaa sinäkin paikkasi vuoden ajankohtaisimmasta tapahtumasta.

Talouselämä Talousjohtaja | 26.11.2020 Musiikkitalo | klo 8.30 – 15.00

Tunnelmia 2019

Kuvaaja: Taavi Tihkan

Varaa paikkasi

Tapahtuma on suunnattu Suomen suurimpien yritysten talousjohdolle.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Advisory Partner

Strategiset kumppanit

Kumppaniksi

Ammattilaistapahtumissa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä, missä asiakkaasi haluavat sinut nähdä. Talousjohtaja 2020 -tapahtuma on suunnattu yritysten talousjohdolle ja taloushankkeiden parissa työskenteleville päättäjille.

Näy kohderyhmäsi keskuudessa

Alma Talent verkosto tavoittaa jopa 1,1 miljoonaa päättäjää. Kattavat verkkopalvelumme tarjoavat laajan näkyvyyden ja kohdennusmahdollisuudet Suomen johtavien verkkosivujen keskuudessa.

Näy laajasti tapahtuman markkinoinnissa valtakunnallisissa medioissa
Kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtuman nettisivuilla ja markkinoinnissa
Profiloidu tapahtuman kohdennetuissa uutiskirjeissä ja asiantuntijablogeissa

Yhteyshenkilöt

Titi Kesälahti

Avainasiakaspäällikkö

titi.kesalahti@almamedia.fi

+358 50 301 5904

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

+358 50 574 5570

Jatta Salminen

tapahtumakoordinaattori

jatta.salminen@almamedia.fi

+358 44 537 0555

Osallistu keskusteluun somessa #talousjohtaja20

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo

Mannerheimintie 13a 

00100 Helsinki

Julkiset kulkuvälineet

Musiikkitalolle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Helsingin päärautatieasemalta ja lähimmältä metroasemalta on noin 300 metrin kävelymatka. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta: http://www.reittiopas.fi

Saapuminen omalla autolla

Musiikkitalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien varrella, Eduskuntataloa vastapäätä. Lähimmät maksulliset parkkihallit ovat Q-Park Finlandia ja EuroPark P-Eliel.

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista tai hinnoista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta
  • Hotel Katajanokka: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta nettisivujen kautta etukoodilla JAZ (koodi syötetään Special Rates -valikon Corporate-kenttään) tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon