Kiitos inspiroivasta tapahtumapäivästä!

Heidi Jaara perusti Balmuirin rakkaudesta laatuun. Lifestyle-yrityksen tähtäin on maailmalla, mutta uusin liike avautuu ensin Tukholmaan.
Marianne Saarikko Janson perusti Fondian, koska jonkun piti ajatella lakipalvelut uusiksi.
Mia Mantsisen isä teki kaivinkoneesta menestystuotteen – tyttären tehtävä on kasvattaa perheyhtiöstä kansainvälinen kestotähti.

Uskallanko ottaa mukaan ulkopuolisia rahoittajia? Miten pidän henkilöstön mukana kovassa kasvussa? Listasin yhtiöni, mitä nyt?

Talouselämän Päättäjänaiset 2018 -tapahtumassa teemana olivat yrittäjien kasvun haasteet. Heidin, Mariannen ja Mian haasteita oli mukana sparraamassa kolme kovaa päättäjänaista: hallitusammattilainen ja enkelisijoittaja Leena Niemistö, hallitusammattilainen Mammu Kaario sekä johtaja Tarja Tyni Mandatum Lifesta.

Tunnelmia vuoden 2018 -tapahtumasta

Kommentteja osallistujilta:

”Tämä tilaisuus on kevään Se tilaisuus, joka tarjoaa erinomaiset puitteet verkostoitumiseen.”

”Tosi kiinnostavat puheenvuorot, jotka täydensivät hienosti toisiaan.”

”Harvinaisen henkilökohtainen toteutus. Rohkaisevia ajatuksia rohkeilta naisilta. Olen aina vaikuttunut siitä, kuinka löydätte puhujat sekä siitä miten avoimiksi olette heidän esityksensä saaneet.”

Kutsuvierastilaisuus

Tilaisuus on maksuton ja vain kutsuvieraille. Huomioithan, että kutsu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Kumppanit

Yhteyshenkilöt

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

050 574 5570

Katri Rytkönen

Tapahtumakoordinaattori

katri.rytkonen@almamedia.fi

040 342 4572

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank

Unioninkatu 20

00130 Helsinki

Tapahtumatalo Bank sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Unioninkadulla. Sisäänkäynti on Unioninkadulta tapahtumatalon pääovista, josta opasteet ohjaavat edelleen portaita ylös kokoustiloihin. Kokoustilat sijaitsevat toisessa kerroksessa.

Saapuminen omalla autolla

Lähimmät parkkipaikat ovat Kasarmintorin parkissa.

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.