Suomen lupaavimmat Startupit 2020

Talouselämä valitsee vuosittain Suomen lupaavimmat startupit. Valinnat tekee vuosittain vaihtuva asiantuntijaraati yhdessä Talouselämän toimituksen kanssa. Vuonna 2020 raadin puheenjohtajana toimii Maki.vc-pääomasijoitusrahaston perustaja Ilkka Kivimäki. Tule kuulemaan mitkä yritykset ovat kymmenen kärjessä ja miksi!

 

Talouselämä Startup -tapahtuma kokoaa startup-yhteisön mielenkiintoisen ohjelman äärelle ja verkostoitumaan. Tapahtumassa kuulet ajankohtaista asiaa rahoituksesta, kasvun skaalaamisesta ja uutiskriteereiden rikkomisesta. Ilmoittaudu nyt, tapaa alan vaikuttajat ja kerää opit menestystarinoista!

 

Talouselämä Startup 2020 | 6.3.2020 klo 8.30–12.00 | Alma-talo, Helsinki

 

Puhujat

Kristo Ovaska, Smartly.io Solutionsin toimitusjohtaja

Smartly.io tunnetaan mainosten hallintatyökalustaan, jolla se on noussut markkinajohtajaksi mm. suuryritysten Facebook-mainonnan toteuttamisessa. Smartly on yksi kovimmista suomalaisista kasvuyhtiöistä, ja 2018 yhtiön liikevaihto ylsi globaalisti jo 46 miljoonaan euroon. Kaiken lisäksi yhtiö on noussut jo erittäin kannattavaksi. Yhtiön perustaja Kristo Ovaska tunnetaan myös Aaltoes-opiskelijajärjestön perustajana. Hänet on palkittu Vuoden Ohjelmistoyrittäjänä vuonna 2018. Miten kovaa kansainvälistä kasvua rakennetaan? Ovaska jos kuka kykenee jakamaan kokemuksia ja konkreettisia oppeja muille startup-yrittäjille.

Ilkka Kivimäki

toimitusjohtaja

Maki.vc

Maki.vc -pää­omasijoitusyhtiön toimitusjohtaja ja toinen perustaja Ilkka Kivimäki kuuluu Suomen startup-kentän vaikutusvaltaisimpiin hahmoihin. Hän on lukuisten startup-yritysten sijoittaja ja hallituksen...

Lue lisää

Elina Lappalainen

toimittaja

Talouselämä

Lappalaisen erikoisalue ovat kasvuyhtiöt, startupit, suomalainen peliteollisuus ja teknologia-aiheet, joita hän on seurannut vuosikymmenen ajan. Hän on nähnyt Supercellin, Rovion...

Lue lisää

Ilmoittaudu

Tapahtuma on suunnattu startup-yritysten johdolle, perustajille ja hallitusten jäsenille. Ilmoittaudu henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua! Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Kumppaniksi

Näy ja vaikuta Suomen lupaavimpien Startupien keskuudessa!

Talouselämä Startup -tapahtumassa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä missä asiakkaasi haluavat sinut nähdä.

 

• Tapaa kasvotusten 100 yrittäjää ja sijoittajaa menestyneistä startupeista eri toimialoilta.
• Lounastapaamiset yrittäjien kanssa
• Vaikuta puheenvuorolla tapahtumassa
• Näy Talouselämässä julkaistavassa Startup -teemanumerossa
• Profiloidu tapahtuman uutiskirjeissä ja asiantuntijablogeissa
• Kuule osallistujayritysten tulevista haasteista ja hankkeista
• Kasvata yrityksenne tunnettuutta kasvun mahdollistajana

Ole yhteydessä niin mietitään teille sopiva osallistumisratkaisu!

Yhteistyössä

Markkinointiyhteistyössä

Yhteyshenkilöt

Tia Juhala

avainasiakaspäällikkö

tia.juhala@almamedia.fi

+358 40 753 1899

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

+358 50 574 5570

Jatta Salminen

tapahtumakoordinaattori

jatta.salminen@almamedia.fi

+358 44 537 0555

Osallistu keskusteluun somessa #startup20

Tapahtumapaikka

Alma-Talo

Alvar Aallon katu 3 C 

00100 Helsinki

Julkiset kulkuvälineet

Alma-Talo sijaitsee Helsingin keskustassa, vain 600m päässä Rautatientorilta johon pääsee helposti kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Lähin pysäköintihalli on Q-Park Finlandia. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Q-Park Finlandia. 

Lisätietoja puh. 020 781 2400

Majoitus 

Olemme neuvotelleet erikoishinnat  useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110. 

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta
  • Hotel Katajanokka: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta nettisivujen kautta etukoodilla JAZ (koodi syötetään Special Rates -valikon Corporate-kenttään) tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon