Sisälogistiikka, informaatioteknologia ja 3PL

T&T Sisälogistiikka tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa ja se kerää kokoon ison joukon logistiikka-alan päättäjiä. Tapahtuman teemat kokoavat yhteen tulevaisuuden innovaatiot ja nykyhetken haasteet kapasiteettisuunnittelun sekä tehokkuuden saralla. 

Millaisia ovat tulevaisuuden palvelukeskukset? Miten varmistetaan Suomen vetovoimaisuus palvelu-, data- ja logistiikkakeskuksien sijoituspaikaksi?​ Mitä merkitsee kestävä kehitys ja ekologisuus? Onnistuneita ratkaisuja uusien teknologieoiden käytöstä: Telematiikka – IoT – AI – Robotiikka – Ääniohjaus

Kumppaniksi

Kumppanina saat näkyvyyttä Alma Talentin Tekniikka & Talous -kanavassa. T&T kautta tavoitat logistiikkajohtajat ja -päälliköt, tuotanto- ja linjajohtajat sekä kehitys- ja teknologiajohtajat. Tapahtuma on luonteva paikka luoda kontakteja uusiin asiakkaisiin ja ylläpitää asiakassuhteita. Alma Talent on kumppani, jonka kanssa pääsette seuraavalle tasolle.

Otattehan yhteyttä tapahtumatiimiin, niin mietitään teille sopiva kokonaisuus.

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on suunnattu logistiikkajohtajille ja -päälliköille, tuotanto- ja linjajohtajille sekä kehitys- ja teknologiajohtajille. Kuulutko kohderyhmää Ilmoittaudu henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua! Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Yhteyshenkilöt

Salla Mäkelä

Tuotekehityspäällikkö

salla.makela@almamedia.fi

+358 40 586 4585

Tia Juhala

avainasiakaspäällikkö

tia.juhala@almamedia.fi

+358 40 753 1899

Tapahtumapaikka

Scandic Park

Mannerheimintie 46

00260 Helsinki

Tapahtuma järjestetään Scandic Park hotellilla Helsingissä, jonne on helppo saapua kaikkialta Suomesta. Sisäänkäynti tapahtuu hotellin pääoven kautta, josta opasteet ohjaavat edelleen toiseen kerrokseen koulutustiloihin. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä mahdollisuuksien mukaan!

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 4, 7 ja 10 sekä kaikki Mannerheimintietä kulkevat linja-autot pysähtyvät Hotellin edessä (Hesperian puiston pysäkki). Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Scandic Park sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä osoitteessa Mannerheimintie 46, Oopperataloa vastapäätä. Katso lisätietoja pysäköinnistä.

Majoitus

Olemme neuvotelleet etuhinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

Scandic Park Helsinki
puh.(09) 47 371

Hotelli Crowne Plaza
puh. (09) 2521 0000

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta