27.10.2022 | klo 9.30 – 16.00 | Pörssitalo, Helsinki ja webinaari

Rokottavilla hoitajilla on tärkeä rooli oikean rokotetiedon jakamisessa ja kansallisen rokotusohjelman toteuttamisessa. Vaikka ohjelma tuottaa laaja-alaisesti terveyttä sekä säästöjä yhteiskunnalle, rokotekriittisyys näyttää kuitenkin yhä lisääntyvän. Rokottaminen herättää paljon kysymyksiä ja aina niihin ei ole helppo vastata.

Tapahtumassa käsitellään ajankohtaisia aiheita rokottamisesta ja rokotteista. Ohjelma julkaistaan toukokuun aikana. Voit seurata tapahtumaa webinaarina tai paikan päällä Pörssitalolla Helsingin keskustassa (paikkoja rajoitetusti). 

Tervetuloa päivittämään tietosi rokottamisesta!
Voit ilmoittautua jo nyt ennakkoon. Tilaisuus on maksuton.

Puhujat

Anne Lahnajärvi

päätoimittaja

Mediuutiset

Anne Lahnajärvi on Mediuutisten päätoimittaja ja vastaa brändin eri kanavien sisällöistä ja kehittämisestä. Lahnajärvellä on pitkä kokemus toimitusten...

Lue lisää

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu laillistetuille potilastyössä toimiville terveydenhoitajille, työterveyshoitajille ja rokottaville sairaanhoitajille.

Mikäli kuulut kohderyhmään, mutta sinulla ei ole ilmoittautumisessa kysyttävää koodia, täydennä tietosi lomakkeelle ilman koodia. Tarkistamme osallistujatiedot ja vahvistamme osallistumisen.

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Tapahtuman järjestää

Kumppanit

Yhteystiedot

Sini Mäkinen

tapahtumapäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

+358 50 574 5570