Regulaatiot, innovaatiot, uudet teknologiat ja  työn muutos 

– Mitä Post Tradessa tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa

 

Klassikko, mutta joka vuosi uudistuva ja ajan hermolla oleva Nordic Post Trade järjestetään nyt jo 24. kerran. Ohjelman muodostavat ytimekkäät regulaatiopäivitys-puheenvuorot sekä ajankohtaiset näkökulmat liiketoimintaympäristön muutoksista ja digitaalisuudesta. Tule kuulemaan, miten uudet teknologiat ja innovaatiot muokkaavat työntekemistä ja miltä rahoitusmarkkinat näyttävät tulevaisuudessa. Nordic Post Trade -tapahtuma on lunastanut paikkansa toimialan merkittävimpänä verkostoitumistilaisuutena. Varaa sinäkin paikkasi vuoden ajankohtaisimmasta tapahtumasta!

 

Nordic Post Trade | 12.2.2020 | Clarion Hotel Helsinki

Puheenjohtaja

Andre Noel Chaker
Author
Moderator, Keynote speaker

Yleisön pyynnöstä, tapahtuman juontajaksi on valikoitunut André Noël Chaker – positiivisesti ainutlaatuinen juontaja:) Andrén vahvuudet ovat rähähtävä energia, terävä huumori, nopea tilannetaju, kansainvälisyys, verkostoitumistaidot ja perusteellinen valmistelu sekä vahva akateeminen ja yritysjohtajan tausta. Hän on lakimies, MBA ja toiminut Veikkaus Oy:ssa johtajana 10 vuotta.

Tunnelmia 2019

Kommentteja osallistujilta

”Sisältö oli mielestäni hyvin ajankohtainen, oli paljon mielenkiintoisia esityksiä teknologian trendeistä molempina päivinä ja ennen kaikkea asiantuntevia puhujia.”

”Kiitos hienosti järjestetystä tilaisuudesta. Ohjelma oli ajankohtainen ja kiinnostava. Puhujat olivat mahtavia, selkeitä puheenvuoroja, erittäin mielenkiintoisia esityksiä.”

”Hyviä, ajankohtaisia, puhuttelevia aiheita. Hyvää, substanssin hanskavaa, sujuvaa esiintyjää on aina mukava kuunnella.”

Kohderyhmä

Tapahtuman kohderyhmää ovat arvopaperimarkkinoilla toimivat asiantuntijat ja päättäjät mm. seuraavissa tehtävissä: Clearing & Settlement, Compliance, rahoitus-, sijoitus-, IT, riskienhallinta- ja Custody sekä muut Back- ja Middle Office asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville.

Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Early bird (until 31.12.2019)795 €

Hintaan lisätään alv 24%. Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit, kahvit ja lounaat. Tapahtumamaksun laskutamme ilmottautumisen yhteydessä.

Kumppanit

Kumppaniksi

Ammattilaistapahtumissa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä, missä asiakkaasi haluavat sinut nähdä.

Nordic Post Trade Helsinki 2020 -tapahtuma on suunnattu päättäjille, jotka työskentelevät mm. Clearing & Settlement, Compliance, rahoitus-, sijoitus-, IT, riskienhallinta- ja Custody- sekä muissa Back- ja Middle Office -tehtävissä.

Luo uusia asiakassuhteita ennalta sovituissa One2One-tapaamisissa
Kuule osallistujayritysten tulevista hankkeista
Näy laajasti tapahtuman markkinoinnissa valtakunnallisissa medioissa
Kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtuman nettisivuilla ja markkinoinnissa
Profiloidu tapahtuman kohdennetuissa uutiskirjeissä ja asiantuntijablogeissa

Ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva kokonaisuus!

Yhteyshenkilöt

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

+358 50 574 5570

Sonja Sundberg

Avainasiakaspäällikkö

sonja.sundberg@almamedia.fi

+358 40 831 5186

Milla Varelius

tapahtumakoordinaattori

milla.varelius@almamedia.fi

+358 40 084 0644

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel

Tyynenmerenkatu 2

00180 Helsinki

Hotelli sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa. Sisäänkäynti tapahtuu hotellin pääovista, jonka jälkeen opasteet ohjaavat edelleen tapahtuma-alueelle. Clarion Hotel Helsinki puh. 010 850 3820

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 9 ja 6T kulkevat hotellin edestä (Huutokonttorin pysäkki). Katso lisää julkisesta liikenteestä reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Clarion Hotellin läheisyydessä sijaitsee maksullinen Rokkiparkki pysäköintihalli. Parkkikoodi tulee noutaa hotellin vastaanotosta. Parkki on maksullinen.

Lisätietoja  Rokkiparkista
See  parking instructions

Majoitus

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta