Mistä parhaat tuotot kiinteistösijoittajalle?

2.9.2020 | Alma-talo

Kauppalehti toteuttaa syyskuussa Kiinteistösijoittaminen 2020 –tapahtuman, jossa käsitellään ajankohtaisia kiinteistösijoittamiseen, varallisuuteen ja tuottoon liittyviä teemoja. Alan kotimaiset ja kansainväliset huiput kertovat mitä kiinteistösijoittamisessa tapahtuu, mihin kannattaa sijoittaa ja mistä parhaat tuotot.

Mitkä megatrendit dominoivat kiinteistösijoitusmarkkinaa?
Kansainvälisten sijoittajien rooli Pohjoismaiden markkinassa
Mitkä ovat tulevaisuuden sijoituskohteet?
 

Osallistu keskusteluun somessa #kiinteistosijoittaminen

Päämedia

Kumppanit

Kumppaniksi

Kumppanina saat näkyvyyttä Alma Talentin medioiden kautta ja tavoitat kiinteistösijoittajat, omistajat, rahoittajat ja kiinteistöalan asiantuntijat. Tapahtuma on luonteva paikka luoda kontakteja uusiin asiakkaisiin ja ylläpitää asiakassuhteita. Alma Talent on kumppani, jonka kanssa pääsette seuraavalle tasolle.

Otattehan yhteyttä tapahtumatiimiin, niin mietitään teille sopiva kokonaisuus.

Ilmoittaudu tapahtumaan!

Tapahtuma on suunnattu kiinteistösijoittajille ja -omistajille, rahoittajille ja kiinteistöalan asiantuntijoille. Kuulutko kohderyhmään?

Kuulutko kohderyhmään? Ilmoittaudu henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua! Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Yhteyshenkilöt

Tia Juhala

avainasiakaspäällikkö

tia.juhala@almamedia.fi

+358 40 753 1899

Salla Mäkelä

Tuotekehityspäällikkö

salla.makela@almamedia.fi

+358 40 586 4585

Riikka Heinonen

Tapahtumakoordinaattori

riikka.heinonen@almamedia.fi

+358 40 342 4693

Tapahtumapaikka

Alma-Talo

Alvar Aallon katu 3 C 

00100 Helsinki

Julkiset kulkuvälineet

Alma-Talo sijaitsee Helsingin keskustassa, vain 600m päässä Rautatientorilta johon pääsee helposti kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Lähin pysäköintihalli on Q-Park Finlandia. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Q-Park Finlandia. 

Lisätietoja puh. 020 781 2400

Majoitus 

Olemme neuvotelleet erikoishinnat  useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110. 

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta
  • Hotel Katajanokka: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta nettisivujen kautta etukoodilla JAZ (koodi syötetään Special Rates -valikon Corporate-kenttään) tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon