Muutoksentekijöiden kohtaamispaikka

8.9.2020 I Alma-talo

Kansainvälinen terveysteknologian kongressi HIMSS & Health 2.0. järjestetään Suomessa toista kertaa 26. – 28.5.2020. Mediuutiset ja Tivi järjestävät kansainvälisen kongressin jälkitapahtuman 8.9.2020 Alma-talolla. Vuoden 2019 jälkitapahtumassa käsiteltiin mm. farmakogenetiikkaa, sosiaali- ja terveydenhuollon integraatioita ja avointa tietomallia sekä datan ja uusien teknologioiden hyödyntämistä. Vuonna 2020 jälkitapahtuma kerää parhaat palat kongressin keskeisimmistä teemoista: 

Data – Yksityisyys, kyberturvallisuus ja yhteentoimivuus
AI – Kliinikon apuväline
Arvoperusteiset terveysjärjestelmät
Health 2.0. – innovaatiot ja kuluttajateknologiat
Digitaalinen terveysyhteistyö lääketeollisuuden kanssa
Työvoiman kehitys
Digitalisaation tiekartta
Terve, aktiivinen ja tuottava ikääntyminen

Osallistu keskusteluun somessa #himsshealth20

Kumppaniksi

Kumppanina saat näkyvyyttä Alma Talentin medioiden kautta ja tavoitat lääkärit sekä terveydenhuollon päättäjät ja vaikuttajat. Tapahtuma on luonteva paikka luoda kontakteja uusiin asiakkaisiin ja ylläpitää asiakassuhteita. Alma Talent on kumppani, jonka kanssa pääsette seuraavalle tasolle.

Otattehan yhteyttä tapahtumatiimiin, niin mietitään teille sopiva kokonaisuus.

Päämediat

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on suunnattu lääkäreille, terveys- ja sosiaalialalla työskenteleville tietohallinto-, digi- ja kehitysjohdolle, sairaanhoitopiirien ja sairaaloiden johtajille sekä terveydenhuollon virkamiehille.

Kuulutko kohderyhmää Ilmoittaudu henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua! Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Kumppanit

Yhteyshenkilöt

Tia Juhala

avainasiakaspäällikkö

tia.juhala@almamedia.fi

+358 40 753 1899

Tiina Salminen

projektipäällikkö

tiina.salminen@almamedia.fi

+358 40 342 4579

Riikka Heinonen

Event Coordinator

riikka.heinonen@almamedia.fi

+358 40 342 4693

Tapahtumapaikka

Alma-Talo

Alvar Aallon katu 3 C 

00100 Helsinki

Julkiset kulkuvälineet

Alma-Talo sijaitsee Helsingin keskustassa, vain 600m päässä Rautatientorilta johon pääsee helposti kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Lähin pysäköintihalli on Q-Park Finlandia. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Q-Park Finlandia. 

Lisätietoja puh. 020 781 2400

Majoitus 

Olemme neuvotelleet erikoishinnat  useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110. 

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta
  • Hotel Katajanokka: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta nettisivujen kautta etukoodilla JAZ (koodi syötetään Special Rates -valikon Corporate-kenttään) tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon