Uusi HIMSS & Health 2.0 -jälkitapahtuma tuo Helsingissä järjestetystä kansainvälisestä kongressista parhaat palat terveysteknologiasta ja diagnostiikasta. Jälkitapahtuma kokoaa yhteen terveydenhuollon digijohtajat, sairaanhoitopiirien ja sairaaloiden päättäjät, lääkärit sekä virkamiehet. Tapahtuman teemat pureutuvat uusiin teknologioihin ja innovaatioihin terveydenhuollon maailmassa. Kumppanina pääset vaikuttamaan yleisöön puheenvuorolla, verkostoitumaan kävijöiden kanssa sekä kasvattamaan yrityksenne näkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnin yhteydessä.

Kumppaniksi

Kumppanina saat näkyvyyttä Alma Median kanavissa: Tivi ja Mediuutiset. Tivin kautta tavoitat 37% päättäjistä IT -alalla ja  pääset vaikuttamaan päätöksentekoon. Mediuutisten kautta tavoitat suomalaiset yleis- ja erikoislääkärit. Tapahtuma on luonteva paikka luoda kontakteja uusiin asiakkaisiin ja ylläpitää asiakassuhteita. Alma Talent on kumppani, jonka kanssa pääsette seuraavalle tasolle.

Otattehan yhteyttä, niin mietitään teille sopiva kokonaisuus.

Osallistu keskusteluun somessa #himmshealth19

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on suunnattu lääkäreille, tietohallinto-, digi- ja kehityssjohdolle, sairaanhoitopiirien ja sairaaloiden johtajille sekä terveydenhuollon virkamiehille. Kuulutko kohderyhmää Ilmoittaudu henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua! Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

HIMSS and Health 2.0 Europe

International digital health congress HIMSS & Health 2.0. Europe will be held in Helsinki at Messukeskus 11. – 13.6.2019.

  • The whole health technology ecosystem under one event.
  • More than 2,500 nurses, clinicians, researchers and IT directors are expected to attend the international congress.
  • There are approximately 500 Finnish visitors at this visitor-paid congress.

Event website

Strateginen kumppani

Yhteyshenkilöt

Salla Mäkelä

Tuotekehityspäällikkö

salla.makela@almamedia.fi

+358 40 586 4585

Titi Kesälahti

Avainasiakaspäällikkö

titi.kesalahti@almamedia.fi

+358 50 301 5904

Milla Varelius

tapahtumakoordinaattori

milla.varelius@almamedia.fi

+358 50 470 7860

Tapahtumapaikka

Alma-Talo

Alvar Aallon katu 3 C 

00100 Helsinki

Julkiset kulkuvälineet

Alma-Talo sijaitsee Helsingin keskustassa, vain 600m päässä Rautatientorilta johon pääsee helposti kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Lähin pysäköintihalli on Q-Park Finlandia. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Q-Park Finlandia. 

Lisätietoja puh. 020 781 2400

Majoitus 

Olemme neuvotelleet erikoishinnat  useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110. 

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta