Miten viet liiketoimintasi seuraavalle tasolle?
Vuoden vaikuttavin digitapahtuma palaa uudistuneena elokuussa 2019!

 

Edelläkävijyys edellyttää rohkeutta kasvaa. Tule kiihdyttämään kasvua kanssamme Tennispalatsiin 27.8.2019!
Digital X -tapahtumassa media, tieto ja edelläkävijyys kohtaavat toisensa haastaen vanhat toimintatavat ja luovat uutta suomalaisen liiketoiminnan tulevaisuutta.

Mitä teknologisia muutoksia on tulossa ja miten voit valmistautua niihin? Miten keskeiset muutostrendit vaikuttavat toimintaympäristöön, johtamiseen ja tuottavuuteen? Tapahtumassa kuulet kansainvälisten huippuasiantuntijoiden tulevaisuuden visiot ja opit konkreettisten esimerkkien kautta, miten tekoälyä, IoT:a sekä dataa ja analytiikkaa hyödynnetään menestykkäästi. Tule keskustelemaan digitalisaation tuomista liiketoimintahyödyistä ja jaa parhaat käytännöt kollegoidesi kanssa.

 

Tapahtuman kerää yhteen yli 500 liiketoimintajohtajaa ja asiantuntijaa. Varmista sinäkin paikkasi vuoden ykköstapahtumasta!
Ilmoittaudu yhteen seuraavista:

 

Tivi Business IT
Tivi Business IT -kokonaisuus jakautuu kolmeen ohjelmalinjaan, jotka ovat strategia, visio ja toteutus. Ohjelmalinjoissa käsitellään digitalisaatiota ja sen tuomia liiketoimintahyötyjä erityisesti tekoälyn, IoT:n sekä datan ja analytiikan kautta.

Ilmoittaudu Business IT

 

T&T Manufacturing
T&T Manufacturing tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen tehtaiden toimintaan ja tulevaisuuteen. Miten digitalisaatio muuttaa tehtaita? Miten tehtaista luodaan uusille sukupolville kiinnostava työpaikka? Entä miltä tehtaiden tulevaisuus näyttää ja miten tulevia haasteita voidaan johtaa? T&T Manufacturing on jatkoa Tampereella pidetylle T&T Tulevaisuuden tehtaalle.

Ilmoittaudu Manufacturing

 

M&M Marketing
M&M Marketing yhdistää markkinoinnin johtamisen, teknologiat ja innovaatiot yhdeksi kokonaisuudeksi tarjoten inspiraatiota ja konkreettisia rakennuspalikoita tulokselliseen markkinointiin.

Ilmoittaudu Marketing

 

 

 

Tunnelmia vuoden 2018 -tapahtumasta

Osallistuja

Tapahtuma on suunnattu Suomen merkittävimpien yritysten liiketoimintajohdolle ja asiantuntijoille. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Kumppanit

Pääyhteistyökumppani

Strateginen kumppani

Kumppani

Yhteyshenkilöt

Sonja Sundberg

Avainasiakaspäällikkö

sonja.sundberg@almamedia.fi

040 8315186

Anniina Salo

projektipäällikkö

anniina.salo@almamedia.fi

0400 847 363

Sini Mäkinen

projektipäällikkö

sini.makinen@almamedia.fi

050 574 5570

Katri Rytkönen

Tapahtumakoordinaattori

katri.rytkonen@almamedia.fi

040 342 4572

Milla Varelius

tapahtumakoordinaattori

milla.varelius@almamedia.fi

050477860

Tapahtumapaikka

Tennispalatsi

Salomonkatu 15

00100 Helsinki

Tapahtuma järjestetään Finnkino Tennispalatsilla, Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Saapuminen tapahtuu Tennispalatsin pääovista, minkä jälkeen opasteet ohjaavat eteenpäin

Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä mahdollisuuksien mukaan. Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen aikataulut ja reittikartat löydät kätevästi reittioppaasta.

Olemme neuvotelleet erikoishinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta