Tivin Digital & Cyber Security 2020 järjestetään 17. marraskuuta Scandic Parkissa, Helsingissä.

Tivin Digital & Cyber Security -tapahtuma yhdistää kyber- ja  tietoturvallisuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden ajankohtaisimmat trendit yhdeksi tapahtumakokonaisuudeksi. Vuonna 2019 tapahtuma syventyi henkilöstön osaamiseen ja valveutuneisuuteen. Miten henkilöstön osaamisen lisäämisellä voidaan estää kyberhyökkäyksiä? Kuinka tunnistetaan tietojenkalastelut ja laskuhuijaukset?  Millä tavalla yritys varmistaa riittävät tietoverkkoratkaisut, jotta liiketoiminta ei ole uhattuna? 

Tapahtuma on suunnattu tietohallinto-, tietoturva-, riskienhallinta, digi-, kehitys- sekä liiketoimintajohtajille sekä aiheesta kiinnostuneille asiantuntijoille.

Tapahtumassa kohtaavat alansa huiput!

Vuoden 2020 tapahtuma on parhaillaan työn alla. Seuraa ohjelman valmistumista tällä sivulla!

Tervetuloa mukaan!

Kumppaniksi 2020

Näy ja vaikuta kyberturvallisuuden johdon päättäjätapahtumassa. Kumppanina voit vaikuttaa ajankohtaisen keskustelun ytimessä ja tapaat kasvotusten yli 150 tietoturvan ja riskienhallinnan päättäjää ja vaikuttajaa.

Palveluntarjoaja ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Vaikuta puheenvuorolla tapahtumassa.

Lounastapaamiset päättäjien kanssa.

Kuule osallistujayritysten tulevista haasteista ja hankkeista

Kasvata yrityksenne tunnettuutta tietoturvan vastuullisena toimijana

 

Kumppanit

Tunnelmia

Osallistu keskusteluun somessa #digicyber20

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on suunnattu tietohallinto-, tietoturva-, riskienhallinta, digi-, kehitys- ja liiketoimintajohtajille sekä aiheesta kiinnostuneille asiantuntijoille.

Ilmoittaudu mukaan henkilökohtaisella kutsukoodilla tai pyydä kutsua. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat kohderyhmään kuuluville. Jos olet palveluntarjoaja, ota

yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva osallistumisratkaisu.

Yhteyshenkilöt

Sonja Sundberg

Avainasiakaspäällikkö

sonja.sundberg@almamedia.fi

+358 40 831 5186

Tiina Salminen

projektipäällikkö

tiina.salminen@almamedia.fi

+358 40 342 4579

Tapahtumapaikka

Scandic Park

Mannerheimintie 46

00260 Helsinki

Tapahtuma järjestetään Scandic Park hotellilla Helsingissä, jonne on helppo saapua kaikkialta Suomesta. Sisäänkäynti tapahtuu hotellin pääoven kautta, josta opasteet ohjaavat tapahtumaan. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä mahdollisuuksien mukaan!

Julkiset kulkuvälineet

Raitiovaunut 4, 7 ja 10 sekä kaikki Mannerheimintietä kulkevat linja-autot pysähtyvät Hotellin edessä (Hesperian puiston pysäkki). Katso lisätietoja reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Scandic Park sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä osoitteessa Mannerheimintie 46, Oopperataloa vastapäätä. Katso lisätietoja pysäköinnistä.

Majoitus

Olemme neuvotelleet etuhinnat useisiin Helsingin hotelleihin. Mainitse huonetta varatessasi, että olet tulossa Alma Talentin tapahtumaan, niin etuhinta tulee huomioitua. Mikäli kaipaat lisätietoja hotellien sijainneista, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon (020) 442 4110.

Scandic Park Helsinki
puh.(09) 47 371

Hotelli Crowne Plaza
puh. (09) 2521 0000

  • Radisson Blu -hotellit ja SOKOS-hotellit: alennus -11 % Flex-hinnasta
  • Clarion Hotel Helsinki: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta
  • Scandic Paasi -15% Flex-hinnasta & Scandic Park -15% Flex-hinnasta
  • Hotel Katajanokka: alennus -15 % päivän BAR-huonehinnasta nettisivujen kautta etukoodilla JAZ (koodi syötetään Special Rates -valikon Corporate-kenttään) tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon